Blog

Camerasysteem: draadloos of bekabeld?

Bij een camerasysteem heeft u de keuze tussen een bekabeld camerasysteem en een draadloos camerasysteem. Welke van deze het beste werkt voor uw situatie, dat leest u hieronder. Komt u er niet uit, neem dan gerust contact op voor extra advies.

Bekabeld camerasysteem

In sommige gevallen hebben woningen of bedrijfspanden al kabels liggen. In dit geval is het vaak zonde om duurdere draadloze camera’s aan te schaffen. De kwaliteit mag dan vaak minder zijn, maar dit kan met een paar simpele aanpassingen worden opgelost. Het systeem waar de camera’s op worden aangesloten kan altijd gekoppeld worden aan het internet, waardoor de beelden online of via een app te bekijken zijn. Dit is vaak de ideale situatie voor mensen die lange tijd van huis zijn of die ‘s nachts een oogje in het zeil willen houden.

Draadloos camerasysteem

Wilt u een kabels, maar gewoon een strak uiterlijk, dan is een draadloos camerasysteem ideaal. Met IP camera’s kunt u bovendien de beelden direct bekijken via een app op uw smartphone of via het internet. Zo kunt u overal volgen wat er in en rond uw bedrijfspand of woning gebeurt, wel zo’n prettig gevoel natuurlijk.

Liever advies over welk camerasysteem u moet nemen?

Bent u er nog niet uit, oftewel: heeft u liever advies over welk camerasysteem u moet nemen, neem dan contact op met ons. Bel even, dan maken we een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden van een aanleg te overleggen. Zo heeft u binnen no-time het systeem waar u naar op zoek was en kunt u met een gerust hart uw huis of bedrijfspand verlaten. U kunt met een van de apps zelfs op afstand uw huis in de gaten houden, ideaal.